New York

Vakantie New York? Of je nu je hele city trip New York van te voren hebt gepland of een last minute New York wilt boeken, NYC zal je altijd verrassen. De bekendste stad ter wereld is al jaren een van de meeste bezochte steden. Met meer dan 20 miljoen inwoners staat het ook in de top 10 van de grootste steden ter wereld. Een retourtje New York hoeft helemaal niet duur te zijn, je kan zowel goedkoop vliegen als goedkoop overnachten in New York. We geven je graag een betrouwbaar overzicht van VliegticketsHotels, Autohuur en Activiteiten in New York.

Vliegtickets New York

Een last minute New York boeken? Of wil je weten welke luchthavens NY heeft? New York heeft 3 grote luchthavens. Dit zijn John F. Kennedy International Airport, Newark Liberty International Aiport en LaGuardia. Deze hebben allemaal verschillende faciliteiten, zoals bars, restaurants en winkels. Er zijn vele goedkope tickets New York te vinden. Je hebt al een retour ticket naar New York voor slechts € 419. New York is een geweldige bestemming voor een Citytrip. Op deze pagina vind je ook hoe lang het vliegen is naar New York. Vanuit Nederland kun je met 4 verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen. Dit zijn KLM, Delta Airlines, United Airlines en American Airlines. Ook vind je informatie over hoe je van de luchthavens verder kunt reizen naar het centrum. Boek hier meteen je ticket naar New York City.

Hotels in New York

Heb je je vliegticket naar New York geboekt, dan is het tijd om een hotel in New York te reserveren. Een hotel in Manhattan is waar de meeste bezoekers van New York voor kiezen, maar ook in de wijken Brooklyn en Queens kun je een leuke accommodatie vinden. Deze twee wijken liggen iets verder van Manhattan en kunnen aanzienlijk goedkoper zijn. Bekijk de mogelijkheden voor jouw hotel in New York

Autohuur in New York

Een auto huren in New York geeft je de mogelijkheid om flexibel te reizen en niet afhankelijk te zijn van taxi’s of ander openbaar vervoer. Je kan verschillende typen auto’s boeken via onze website, van compacte auto’s tot grote SUV’s. Op deze pagina staat informatie over de verschillende auto’s, ophaallocaties in New York City en extra’s. Zie jij jezelf al rijden in een echte Amerikaanse auto zoals een Dodge, Chrysler of een Chevrolet? Boek nu meteen je huurauto in New York!

Activiteiten in New York

Voor New York geven wij als belangrijkste tip: boek van te voren je tickets voor de bezienswaardigheden. Hierdoor voorkom je teleurstelling als er ter plaatse geen tijdstippen meer vrij zijn om de bezienswaardigheden te zien. Als je het Vrijheidsbeeld en de kroon van binnen wilt zien dien je ruim van tevoren een reservering te maken. Via deze link kun je gemakkelijk tickets reserveren voor uw favoriete attracties, musea, excursies, rondvaarten en fietstours. Boek hier meteen je activiteiten in New York.

Bij ons krijg je cookies, hiermee kunnen wij de beste service en ervaring aanbieden. Ga verder en zoek voor jou de allerbeste deal!

Bevestig