Londen

Vakantie Londen? Of je nou je hele city trip Londen van te voren hebt gepland of een last minute Londen boekt, Londen zal je altijd verrassen. De hoofdstad van Engeland is al jaren een van de meeste populaire bestemmingen in Europa. Met ongeveer 18 miljoen bezoekers per jaar staat is het ook de meest bezochte stad in Europa. Een retourtje Londen hoeft helemaal niet duur te zijn, je kan zowel goedkoop vliegen als goedkoop overnachten in Londen. We geven je graag een betrouwbaar overzicht van Vliegtickets, Hotels, Autohuur en Activiteiten in Londen.

Vliegtickets Londen

Een last minute Londen boeken? Of wil je weten welke luchthavens Londen heeft? Londen heeft 5 luchthavens, waarvan er 2 echt binnen de grenzen van Londen. Op 27 kilometer afstand vind je Heathrow International Airport. Hier komen de meeste intercontinentale vluchten aan. Daarnaast heb je nog de kleinere Stansted, London City, Luton en Gatwick. Er zijn vele voordelige tickets Londen te vinden. Je hebt al een retourticket naar Londen voor slechts € 30,-. Londen is een geweldige bestemming voor een Citytrip. Op deze pagina kun je ook vinden hoe lang het vliegen is naar Londen. Vanuit Nederland kun je van zowel Schiphol Amsterdam als Eindhoven airport met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Madrid vliegen. Dit zijn onder andere KLM, British Airways en CityJet. Ook vind je informatie over hoe je van de luchthavens verder kunt reizen naar het centrum. Boek hier meteen je ticket naar Londen.

Hotels Londen

Mocht je eenmaal je vliegticket Londen hebben geboekt, dan is het tijd om een hotel in Londen te boeken. In Londen heb je vele leuke wijken waar je hotels kan boeken. Zo heb je de wijken Notting Hill, Westminster, Covent Garden, Soho, West End en nog veel meer. Lees hier verder over de andere wijken. Geniet van uitmuntende service en heerlijk eten in de restaurants. De pagina bevat nog meer informatie over de beste wijken waar je een hotel kan boeken en wat deze wijken te bieden hebben. Boek hier meteen je hotel in Londen.

Autohuur Londen

Een auto huren in Londen geeft je de mogelijkheid om flexibel te reizen en niet afhankelijk te zijn van taxi’s of ander openbaar vervoer. Je kan verschillende typen auto’s boeken via onze website, van compacte auto’s tot grote SUV’s. Op deze pagina staat informatie over de verschillende auto’s, ophaallocaties in Londen en extra’s. Zo kun je bijvoorbeeld al vanaf het vliegveld Heathrow je auto huren. Er zijn ook meerdere ophaallocaties in de stad zelf. Zie jij jezelf al rijden in Londen, over de Tower Bridge en langs de Big Ben? Boek nu meteen je huurauto in Londen!

Activiteiten Londen

Voor Londen geven wij als belangrijkste tip: boek van te voren je tickets voor de drukke bezienswaardigheden. Via de website boek je gemakkelijk tickets voor het Kensington Palace, Big Ben, London Eye, Tower Bridge museum, London Dungeon en nog veel meer. Lees verder om meer te weten te komen over attracties, musea, excursies, nightlife en fietstours in Londen. Boek hier meteen je activiteit in Londen.

Bij ons krijg je cookies, hiermee kunnen wij de beste service en ervaring aanbieden. Ga verder en zoek voor jou de allerbeste deal!

Bevestig